Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Elements repetidors a 50 semàfors de Tarragona milloraran la seguretat (14/08/2019)

El Servei de Mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona està duent a terme la instaŀlació de semàfors repetidors a diversos punts de la ciutat. Està previst que finalitzin els treballs abans de l’inici del nou curs escolar.

L'objectiu d’aquesta acció és millorar la visibilitat dels conductors i la seguretat en aquells encreuaments en què els grups semafòrics es troben molt a prop de les línies de detenció.

El semàfor repetidor consisteix en un duplicat de mida reduïda del grup semafòric principal que regula la circulació dels vehicles i s’instaŀla a la columna més propera a la línia de detenció, a una alçada mitjana d’1,20 metres.

Aquesta mesura s’ha adoptat després de realitzar una anàlisi de la xarxa semafòrica de la ciutat amb l’objectiu de valorar la conveniència de la seva instaŀlació, ja que, com a norma general i sempre que les característiques de la via ho permeten, els grups semafòrics s'instaŀlen de manera que siguin perfectament visibles sense necessitat d’incorporar elements repetidors.

Els semàfors s’estan instaŀlant a les principals vies, com Rambla Vella, plaça Imperial Tarraco, Estanislau Figueres i Via Augusta, entre d’altres.

Font: Ajuntament de Tarragona

Elements repetidors a 50 semàfors de Tarragona milloraran la seguretat

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona