Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

Èxit de participació a la 9a Cursa de Transports #mobilitat2019 (27/09/2019)

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat s’ha celebrat aquest divendres 27 de setembre de 2019 la 9a edició de la Cursa de Transports del Camp de Tarragona, organitzada per l’Associació per a la Promoció del Transport Públic amb la coŀlaboració de l’ATM del Camp de Tarragona, el ajuntaments d’Altafulla, Mont-roig del Camp, Reus, Salou i el Vendrell, i persones voluntàries de Tarragona, Vila-seca i Cambrils.

L’esdeveniment ha comptat amb la participació de més de trenta persones sobre 8 rutes interurbanes i una d’urbana cobertes amb diversos modes de transport: en bici, en cotxe dièsel, cotxe elèctric, bus dièsel, tren elèctric i metro. Sortint de la porta de l’ajuntament de cada població, els participants havien d’arribar a la plaça de la Font de Tarragona utilitzant el medi de transport assignat. El recorregut urbà de Tarragona començava al Campus Sescelades.

En paraŀlel, a la comarca del Priorat s’ha realitzat una cursa similar sobre el recorregut entre Falset i l’estació de tren de Marçà-Falset. Aquesta activitat s’ha realitzat en coŀlaboració amb l’operador Autocars Domènech.

L’objectiu d’aquesta cursa és la de demostrar quines són les veritables prestacions dels modes de transport, però també quin és el seu cost econòmic i les emissions a l’atmosfera que es generen.

Més informació i resultats al següent enllaç:
transportpublic.org/cursa2019cdt/

Font: PTP

Èxit de participació a la 9a Cursa de Transports #mobilitat2019

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona