Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

La Guàrdia Urbana de Reus habilita la 13a zona d’aparcament per a pares d’alumnes en centres educatius (12/11/2019)

El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus ha estrenat una nova zona d'aparcament per millorar la seguretat a les entrades i sortides del Coŀlegi La Presentació. Amb aquesta actuació, la Guàrdia Urbana ja suma tretze zones d’aparcament per a pares d’alumnes en centres educatius de la ciutat.

En concret, just davant dels centres s’ha reordenat l’aparcament i s’ha delimitat una zona limitada a la parada de vehicles, reservada als familiars dels alumnes en les franges horàries següents: de 7:30 a 9:15 i de les 11:45 a 18:00h. En el cas de la Presentació, la reserva s'ha fet als carrer de Doctor Robert i d'Alt de Sant Pere.

Les limitacions d’estacionament en les àrees de seguretat només s’apliquen en els horaris indicats de dilluns a divendres i en calendari escolar. La resta d’hores del dia, els veïns i la resta de conductors poden estacionar els seus vehicles amb normalitat a la zona indicada per als familiars dels alumnes.

Centres amb mesures de mobilitat segura
Aquests canvis arriben després d’aplicar mesures similars de mobilitat segura en altres centres educatius de la ciutat com les escoles Montsant, Joan Rebull, Sant Pau, Isabel Besora, IES Baix Camp, La Salle, Mare Molas, General Prim i Pare Manyanet, EBM L’Olivera, l’escola Misericòrdia, l'institut Escola Pi del Burgar, i ara el Coŀlegi la Presentació.

La iniciativa ha obtingut bons resultats tant en termes de seguretat com de mobilitat de la comunitat educativa i del conjunt de la ciutadania que es mou a l’entorn dels centres.

Font: Ajuntament de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus habilita la 13a zona d’aparcament per a pares d’alumnes en centres educatius

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona