Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L’Ajuntament de Cambrils realitza millores a l’aparcament dissuasiu gratuït de les Comes (08/10/2020)

L’Ajuntament de Cambrils, a través de l’empresa municipal Aparcam, ha realitzat obres de millora i recondicionament de l’aparcament dissuasiu gratuït de les Comes. El pressupost de l’actuació ha estat de 3.000 euros.

Els treballs, es van portar a terme la setmana passada i han consistit en la poda de l’arbrat del costat de la riera, la retirada de restes sòlides, la retirada de tutors dels arbres que ja no ho necessiten, un nou vallat al costat de la riera i la retirada de la tanca malmesa, la reposició de la senyal vertical informativa, i un voral de terra per impedir que els cotxes topin amb les tanques. A més, s’ha portat a terme una reposició de terres amb compactament, fent una rentada de cara als accessos i vies.

Les Comes és un dels nou aparcaments dissuasius gratuïts gestionats per Aparcam. El pàrquing de 220 places està situat a l’entrada del nucli antic, al carrer Francesc Moragues i Barret. Té molt bona demanda de persones usuàries i ajuda a treure la pressió d’aparcament que tenen els carrers del voltant.

Font: Ajuntament de Cambrils

L’Ajuntament de Cambrils realitza millores a l’aparcament dissuasiu gratuït de les Comes

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona