Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

El Departament de TES endega l'ampliació del pont de la TP-2311 a Sarral (10/12/2020)

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, s’ha reunit amb l’alcalde de Sarral (Conca de Barberà), Jaume Fornés, a qui ha anunciat que el Departament de Territori i Sostenibilitat ha encarregat la redacció del projecte d’ampliació del pont de la TP-2311, que creua el riu Vallverd al seu pas pel municipi.

La TP-2311 és la carretera que va Sarral a la Cabra del Camp i al Pla de Santa Maria, on hi ha l’accés a l’autopista AP-2. Té un carril per sentit de circulació i, al seu pas sobre el riu, estreta la seva amplada fins a 5 metres. Té un trànsit de 2.154 vehicles diaris i la fa servir una part important dels vehicles pesants que volen accedir al polígon industrial situat al sud del municipi. Aquestes circumstàncies fan necessària l’ampliació del pont per millorar la situació, fins que es pugui impulsar la construcció de la variant de Sarral.

Així, el Departament ha impulsat amb caràcter urgent la redacció del projecte constructiu per a l’ampliació del pont de la TP-2311, i es preveu una inversió d’uns 288.000 euros.

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat

El Departament de TES endega l'ampliació del pont de la TP-2311 a Sarral

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona