Iconos cabecera

Highlights

  • To the Airport & train on bus To the Airport & train on bus
    Reus Airport & AVE train station bus timetable
  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

El 3 i 5 de gener, bus gratuït al Vendrell perquè els infants dels nuclis marítims puguin acudir a l’espectacle dels Reis i recollida de cartes (17/12/2020)

El diumenge 3 de gener, d’11 h a 13 h, al passeig Marítim de Coma-ruga (alçada del c/ Pàndols), es durà a terme una recollida de cartes amb els missatgers reials, especialment pensada per als nens i nenes dels nuclis marítims i zones properes. D’aquesta manera es vol facilitar que els més petits puguin lliurar els seus desitjos a Ses Majestats d’una manera més fàcil i còmoda, ja que el passeig és un espai ampli i a l’aire lliure. Així, tal com ha ressaltat avui la regidora de Cohesió territorial, Bàrbara Peris, els nens i nenes podran viure aquest moment tan especial mantenint totes les normes de seguretat.

Tal com ha explicat avui el regidor de Festes, Christian Soriano, aquest acte del dia 3, a més, comptarà amb l’actuació de l’Agrupació Musical Santa Anna del Vendrell i d’uns personatges molt especials per arrodonir la jornada.

D’altra banda, i de cara a l’espectacle que tindrà lloc el dia 5 de gener amb a la Pista d’Atletisme del Vendrell amb motiu de l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, des de l’Ajuntament s’habilitarà aquest dia un bus gratuït d’anada i tornada a l’espectacle, que sortirà de la plaça dels Germans Trillas, farà també parada a la plaça de Sant Salvador i arribarà fins a la pista d’atletisme.

Per poder-ne fer ús, i per una millor organització, caldrà però fer una inscripció prèvia a l’oficina de Turisme (av. Brisamar, 1, Coma-ruga), de 10 h a 13 h o bé trucant al telèfon 977 68 00 10.

Font: Ajuntament del Vendrell

El 3 i 5 de gener, bus gratuït al Vendrell perquè els infants dels nuclis marítims puguin acudir a l’espectacle dels Reis i recollida de cartes

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona