Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

Els títols personalitzats del sistema de l’ATM Camp de Tarragona podran incorporar el nom sentit de les persones transgènere (02/07/2019)

La Direcció General d’Igualtat i l’ATM Camp de Tarragona signen un acord per a facilitar la incorporació del nom del gènere amb què les persones trans s’identifiquen mentre no puguin tramitar el canvi del nom del DNI.


Els títols personalitzats del sistema tarifari de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona incorporaran el nom sentit de les persones transgènere que ho soŀlicitin, fruit de l’acord que han subscrit els departaments de Territori i Sostenibilitat i de Treball, Afers Socials i Famílies. La directora general d’Igualtat, Mireia Mata, i el director general de Transports i Mobilitat i president de l’ATM del Camp de Tarragona, Pere Padrosa, han presentat avui aquesta iniciativa, que pretén facilitar la incorporació del nom del gènere amb què les persones trans se senten identificades mentre no puguin tramitar el nom del DNI.
Les persones interessades podran soŀlicitar l’emissió amb el nom sentit de les targetes de transport integrat de l’ATM Camp de Tarragona amb dades personalitzades a qualsevol de les targetes personalitzades que ofereix l’ATM:
- Targeta personalitzada ordinària.
- Targeta personalitzada FM/FN individual.
- Targeta personalitzada FM/FN multipersonal.
- Targeta personalitzada URV.
- Targeta personalitzada bonificada per a persones en situació d’atur.
- Targeta personalitzada T-12.
L’emissió d’aquestes targetes es podrà soŀlicitar a partir del dilluns 15 de juliol a l’Centre d’Atenció al Client de l’ATM (estació d’autobusos de Tarragona – Carrer Pere Martell, 1 de Tarragona) i a la Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) dels Serveis Territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat a Tarragona de la Generalitat de Catalunya (Carrer Anselm Clavé, 1 de Tarragona).
Aquesta iniciativa té com a objectiu garantir la igualtat efectiva de drets de ciutadania i coŀlaborar en la implementació de les polítiques per a la igualtat de tracte i no discriminació de les persones LGBTI.
Font: Departament de Territori i Sostenibilitat - ATM Camp de Tarragona.

Els títols personalitzats del sistema de l’ATM Camp de Tarragona podran incorporar el nom sentit de les persones transgènere

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona