Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

La Guàrdia Urbana de Reus habilita al Pi del Burgar la dotzena zona d’aparcament de la ciutat per a pares d’alumnes (06/08/2019)

El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus ha implantat noves mesures de mobilitat al carrer Josep Vidal Llecha, amb l’objectiu de millorar la seguretat a les entrades i sortides de l’institut escola Pi del Burgar. Amb aquesta actuació, la Guàrdia Urbana ja suma dotze zones d’aparcament per a pares d’alumnes en centres educatius de la ciutat

En concret, just davant dels centres s’ha reordenat l’aparcament i s’ha delimitat una zona limitada a la parada de vehicles, reservada als familiars dels alumnes en les franges horàries següents: de 7:30 a 9:15 i de les 11:45 a 18:00h.

Les limitacions d’estacionament en les àrees de seguretat només s’apliquen en els horaris indicats de dilluns a divendres i en calendari escolar. La resta d’hores del dia, els veïns i la resta de conductors poden estacionar els seus vehicles amb normalitat a la zona indicada per als familiars dels alumnes.

Centres amb mesures de mobilitat segura
Aquests canvis arriben després d’aplicar mesures similars de mobilitat segura en altres centres educatius de la ciutat com les escoles Montsant, Joan Rebull, Sant Pau, Isabel Besora, IES Baix Camp, La Salle, Mare Molas, General Prim i Pare Manyanet, EBM L’Olivera, l’escola Misericòrdia; i ara a l'institut Escola Pi del Burgar.

La iniciativa ha obtingut bons resultats tant en termes de seguretat com de mobilitat de la comunitat educativa i del conjunt de la ciutadania que es mou a l’entorn dels centres.

Font: Ajuntament de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus habilita al Pi del Burgar la dotzena zona d’aparcament de la ciutat per a pares d’alumnes

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 Tarragona