Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

Els aparcaments municipals de Tarragona rebaixen el preu màxim d'estacionament a 4,50 euros al dia (30/11/2020)

Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) va aprovar ahir en consell d'administració un nou sistema tarifari que inclou, principalment, la rebaixa d'un euro en l'import màxim diari dels aparcaments, que passarà dels 5,50 € actuals als 4,50 € a partir del dilluns 7 de desembre.

Aquest import s'aplicarà a partir del minut 122 i estableix el llindar de preu màxim/dia que pagaran els usuaris dels aparcaments municipals. Segons Jordi Fortuny, vicepresident d'AMT, la mesura s'aplica gràcies a "una gestió eficient dels recursos disponibles i afavoreix l'aparcament de llarga estança". A més, considera que la rebaixa tarifària "és del tot necessària en el sentit de garantir la correcta mobilitat dels ciutadans de Tarragona, i d'aquells que vénen de fora, des d'un punt de vista de servei públic. Som ciutat 30 i volem una ciutat sostenible. I això passa, també, per facilitar l'aparcament als usuaris".

Per altra banda, el consell d'administració d'AMT ha acordat l'ampliació de l'horari d'aplicació de la tarifa nocturna. A partir d'ara, aquesta tarifa s'aplicarà de les 21 h del vespre fins a les 7 h del matí, en comptes de fins a les 6 h com es feia fins ara.

Canvis tarifaris en els abonaments

Així mateix, s'han establert noves tarifes per als abonats i abonades dels aparcaments municipals. Tal com es pot consultar al següent vincle, es rebaixen tots els abonaments a excepció d'aquells que corresponen als aparcaments Tàrraco i Joan XXIII.

www.tarragona.cat/mobilitat/noticies/noticies-2020/els-aparcaments-municipals-rebaixen-el-preu-maxim-destacionament-a-4-50-euros-al-dia

En aquests dos darrers casos, "els preus eren excepcionalment baixos i no s'havien actualitzat des de l'any 2013 en què es va desplegar el pla de mobilitat. Ara, amb l'objectiu d'homogeneïtzar i racionalitzar el sistema tarifari, baixem tarifes a cinc aparcaments i apugem les dels altres dos, tot i que aquesta pujada no arriba al màxim establert a la resta d'aparcaments", explica Jordi Fortuny.

Amb tot, conclou el vicepresident d'AMT, "tots aquests canvis suposen una millora significativa per a un servei d'aparcament públic i de qualitat".

Font: Ajuntament de Tarragona

Els aparcaments municipals de Tarragona rebaixen el preu màxim d'estacionament a 4,50 euros al dia

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona