Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

L'aplicació Mou-te incorpora millores com la possibilitat de consultar l'ocupació en temps real dels aparcaments d'enllaç (14/01/2021)

L’aplicació de cerca d’itineraris de mobilitat de Territori i Sostenibilitat, gestionada per l’ATM, Mou-te, incorpora diverses millores i noves utilitats per donar un millor servei als usuaris. Amb les noves actualitzacions, l’eina incorpora capes amb la informació dels carrils bici, del transport interurbà i metropolità i, fins i tot, dels diversos aparcaments d’enllaç, incloent les dades a temps real de l’ocupació. D’aquesta manera, els usuaris podran valorar aquestes opcions a l’hora de planificar el seu itinerari.

A partir d’ara, els trajectes es podran seguir a través del geoposicionament facilitant, per exemple, saber quan s’entra a la Zona de Baixes Emissions Rondes de Barcelona. Així, si un trajecte travessa la ZBE Rondes de Barcelona, el Mou-te ho indica a través de la nova representació gràfica de la ZBE.

A més, per tal de guanyar en eficàcia, el Mou-te incorpora informació a temps real de pas de les línies de bus Exprés.cat; i, en les connexions a peu, preveu i proposa els recorreguts subterranis indicant les boques d’accés a les estacions.

Totes aquestes actualitzacions se sumen a la millora de l’experiència d’usuari, amb un menú de cerca més àgil, un avenç en la gestió dels favorits i els punts d’interès o amb nous mapes interactius. També s’ha incorporat una nova bústia de contacte per fer arribar queixes, consultes o suggeriments.

El Mou-te està disponible al web moute.gencat.cat i a través d’una nova versió mòbil descarregable des del mateix portal.

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat

L'aplicació Mou-te incorpora millores com la possibilitat de consultar l'ocupació en temps real dels aparcaments d'enllaç

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona