Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

Aparcaments Municipals de Tarragona posa en funcionament el servei de renovació del títol de resident a través del web (21/01/2021)

Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha posat en funcionament aquest 2021 el servei de renovació dels abonaments trimestrals i anuals de residents (zona verda) a través del web d’AMT: aparcamentstgn.cat/es/tramites-online/.

En paraules de Jordi Fortuny, vicepresident d’AMT, “aquesta mesura permet agilitzar els tràmits i els fa més fàcils i còmodes per a l’usuari, ja que no caldrà que es desplaci a les oficines per tal de renovar la seva acreditació”.

A més, l’AMT també ha introduït el servei de cita prèvia en línia per a la realització de qualsevol tràmit que s’hagi de fer a les seves oficines. La cita prèvia es pot demanar a través del mateix web, mitjançant l'adreça: citaprevia.aparcamentstgn.cat/.

La cita prèvia a través del web complementa les opcions ja existents fins al moment i que continuen en funcionament: el telèfon d’atenció (977 236 910) i el correu electrònic aparcamentstgn@aparcamentstgn.cat.

Font: Ajuntament de Tarragona

Aparcaments Municipals de Tarragona posa en funcionament el servei de renovació del títol de resident a través del web

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona