Iconos cabecera

Destaquem

  • A l’Aeroport i al tren en bus A l’Aeroport i al tren en bus
    Horaris bus Aeroport de Reus i estació tren AVE

Tarragona engega un nou projecte de passos de vianants accessibles amb l'ús de pictogrames (09/04/2021)

Aquest dijous al migdia la consellera de Capacitats Diverses, Carla Aguilar-Cunill, i el conseller de Territori, Xavi Puig, han assistit a la inauguració dels primers passos de vianants de la ciutat senyalitzats amb el sistema de pictogrames d'ARASAAC, per tal de facilitar l'autonomia de les persones amb autisme a la ciutat de Tarragona i en definitiva, per tal de fer més una ciutat més accessible. Aquesta primera pintada s’ha fet davant de l’Escola de Torreforta, en dos passos de vianants.

Aquesta iniciativa, que s’emmarca dins el programa d’actes del Dia Mundial de l’Espectre Autista, també serà una eina molt necessària per a persones amb discapacitat inteŀlectual, mitjançant el reforç de senyalització anticipada de les accions que cal fer abans de creuar un pas de vianants.

Els llocs on es durà a terme són camins de pas de més afluència d’aquestes persones: avinguda Països Catalans (rotonda dels conills), la Muntanyeta, Campus Sescelades, Coŀlegi Sant Pau, Hospital de Santa Tecla, plaça Imperial Tàrraco; Hospital Joan XXIII, Parc Central i Rambla Nova. En alguns dels carrers se’n pintarà més d’un. Els treballs es realitzaran durant el mes d’abril a càrrec de membres de Topromi i Estela.

Aquesta iniciativa sorgeix de la Conselleria de Capacitats Diverses, Aspercamp, Todos en Azul, Topromi, STO Estela i Llegat 2018.

Font: Ajuntament de Tarragona

Tarragona engega un nou projecte de passos de vianants accessibles amb l'ús de pictogrames

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona